Grote Clubactie 2023

____________________________________________________________________

HV-Lido gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De meeste van onze kosten gaan gewoon door in Corona tijd, zeker nu we ook weer mogen spelen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. De trekking is op 6 december.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Alle leden van de vereniging krijgen een verkoopboekje. Voor jeugdleden is er een wedstrijd wie de meeste loten verkoopt. Voor alle senioren geldt een verkoopverplichting van 3 loten.

Inleveren van de lijsten kan tot en met 19 november bij Claudia van der Sanden (Prins WillemAlexanderplein 12). De penningmeester is voor vragen bereikbaar op telnr. 06-55874719 en email [email protected].

Bestuur LIDO.